neděle 3. února 2013

NAMM 2013

Na konci ledna (konkrétně 24. - 27.) 2013 se v Anaheimu (Kalifornie) uskutečnil mezinárodní světový veletrh. K vidění bylo možné vidět snad všechno z oblasti hudebních nástrojů, včetně těch bicích, samozřejmě. Níže uvádíme některé z věcí, které rozhodně stojí za povšimnutí.

Všichni známe "roto" tomy jako doplněk klasické sestavy. V následujícím videu uvidíte celou sestavu složenou pouze z "roto" bubnů.



Milovníky Mapexů zase potěší nové Saturny, na které zahrál Russ Miller. 



Firma Sabian představila vítěze hlasování o činely, které se dostanou letos do sériové výroby. Hlasovat jste mohli na stránkách www.sabian.com i vy, takže tady máte vítěze :)


Pro ty, co uvažují o zakoupení elektrických bicí pro domácí cvičení a nechce se vám kupovat celou sestavu je možným řešením nový produkt firmy Aquarian. Koupíte si jednotlivé pady o vámi požadovaných rozměrech, zapojíte a hrajete!


Toť perličky z největšího světového veletrhu hudby. Veletrhu se zúčastnila všechna velká bubenická esa a jejich vystoupení najdete jistě na youtube. Poku litujete, že jste se nemohli zúčastnit, něco podobného se uskuteční v dubnu v Německu. Více info najdete na stránkách http://www.messefrankfurt.cz/


Žádné komentáře:

Okomentovat